SF0A8736-2.jpg

Praktijkspeuren

Versterk de band tussen jou en je hond

Elke hond is geboren met een geweldige neus die ze graag gebruiken. Iedere hond kan dan ook speuren! Het is fysiek laag belastend waardoor het geschikt is voor elke leeftijd, van jong tot oud. Zelfs wanneer je hond last heeft van HD of andere fysieke beperkingen is speuren een uitermate geschikte sport om je hond uit te dagen. Voor onzekere honden of honden met een rugzak is speuren een fijne en veilige manier om het zelfvertrouwen te vergroten.

Speuren is een hele leuke manier om samen met je hond te werken en ze mentaal uit te dagen. Bij praktijkspeuren leer je de hond een specifieke geurspoor uit te werken en te volgen. Hierbij negeren ze de sporen van andere mensen of dieren. Als geleider leer je de hond lezen en de lijn op de juiste manier te hanteren. Jullie zullen als team moeten samenwerken om de spoorloper te vinden!

Lessen en locatie
De lessen vinden plaats in het bos in Oosterhout. De lessen zijn privé waardoor er alle tijd en aandacht is om zaken uit te leggen. De lessen kunnen gepland worden op de dinsdag & zondag

Benodigdheden
– een tuig
– water voor de hond
– lange lijn (is eventueel ook te lenen)

Tarieven


Losse lessen

Speurles privé 1 uur: €32,50

Speurles privé 30 minuten: €17,50

Speurkaarten

10 lessen van 30 minuten voor €160 ipv €175

10 lessen van 1 uur voor €300 ipv €325

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom